En Comú Podem Reus proposa un CAP al barri Gaudí

El Parlament de Catalunya va aprovar fa uns dies una moció d’En Comú Podem que demana estudiar la transformació del consultori del barri Gaudí en un CAP.

La lluita veïnal va permetre recuperar aquest any el consultori, de manera que els veïns i veïnes no s’han de desplaçar al CAP Llibertat de manera forçosa. Tanmateix, el consultori presenta algunes limitacions pel que fa a l’espai disponible i al nombre de professionals que hi treballen.

La candidatura d’En Comú Podem Reus, a través de Nazaret Troya, la seva cap de llista, va afegir un punt a la moció defensada pel diputat David Cid, demanant que la Generalitat estudiï que aquest consultori es converteixi en un CAP, de manera que tingui més estabilitat i pugui incorporar més serveis pels veïns del barri Gaudí.

Segons ha destacat Martín-Arbós, número 4 de la candidatura i present al Parlament de Catalunya durant la votació de la moció: “el barri Gaudí és un exemple de lluita per aconseguir uns millors serveis de salut. Estudiar la transformació del consultori en un CAP donaria una millor resposta a les necessitats dels veïns i veïnes, a més de garantir l’estabilitat d’aquest servei”.