En Comú Podem Reus aprova la llista i el programa electoral

El 17 d’abril al vespre es va celebrar a la sala d’actes de l’Antic Hospital l’assemblea de la candidatura d’En Comú Podem Reus per fer l’aprovació de la llista electoral i dels principals eixos programàtics per les eleccions municipals del 28 de maig.

Aquesta assemblea és la primera en la que participen de manera conjunta els tres partits que donen suport a la candidatura: Podem, Catalunya en Comú i Pirates de Catalunya.

En Comú Podem Reus ja havia anunciat l’elecció de la cap de llista, Nazaret Troya, i del número dos, Andreu Agredano. Aquesta llista s’amplia amb la incorporació al número tres d’Ana Dionisia Aquino, educadora i sindicalista, en quart lloc, Sergi Martín-Arbós, psicòleg i membre de Pirates de Catalunya, i, en cinquè lloc, Teresa Vallverdú, que aportarà tota l’experiència de la seva trajectòria política.

Tancaran la llista cares destacades dels moviments socials de la ciutat com són Teresa Escoda, lluitadora antifranquista, Quim Besora, activista cultural, i Pilar Flamenco, del moviment veïnal i que va ser cap de llista d’En Comú Podem al 2019.

A més, també s’ha aprovat el programa electoral amb les principals propostes d’En Comú Podem per la ciutat de Reus. Hi destaquen les polítiques feministes i de defensa de les minories, l’elaboració d’un pla comunitari de salut mental i la transformació verda de la ciutat.

Segons ha destacat Troya: “Tenim un equip divers, amb persones que s’estimen la ciutat i aportaran el seu bagatge i experiència professional i vital per transformar Reus en una ciutat cuidadora, saludable i sostenible”.