El nostre ideari

Aquest maig, et convidem a sumar-te al sentit comú.

I et preguntaràs, què és el sentit comú?

Doncs el sentit comú és allò que és de totes. És el sentit de la gent comú, de la gent com tu.

Que t’agradi més el verd que el gris és SENTIT COMÚ. Que més trens són menys embussos és SENTIT COMÚ. I voler portar als teus fills i filles a una escola bressol pública també és SENTIT COMÚ.

Però NO és de SENTIT COMÚ haver d’esperar 30 dies per una visita al teu CAP o que hi hagi pisos buits i gent sense casa.

Per això, no hi ha res més revolucionari que defensar el sentit comú. I és que quan remem cap al mateix sentit, cap al sentit comú, és quan guanyem pel bé comú. I guanyar pel bé comú és guanyar un futur millor per a totes.

A què estàs esperant? Suma’t al sentit comú per avançar a cada poble, barri i ciutat i fer que Catalunya miri al futur.

A En Comú Podem Reus considerem que les polítiques socials han de garantir, el dret a l’habitatge, l’alimentació i els serveis bàsics dels sectors més vulnerables de la ciutadania.

Volem una ciutat inclusiva en la qual, els espais públics siguin de tots i totes, i que l’educació i la salut siguin de qualitat; que promocioni la creació de treball i doni seguretat a la seva gent.

  • Treballem per la igualtat de gènere i per aportar solucions a la mobilitat i al transport.
  • Volem una ciutat en què la cultura, l'esport i el lleure siguin patrimoni de tots i totes.

Un Reus més just

Un Reus més sotenible

Un Reus amb educació pública per a tothom

Un Reus inclusiu

Ajuda'ns a fer de Reus un lloc millor

Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu per parlar de tot allò que pots fer per contribuir a treballar per un Reus més just, feminista, democràtic i sostenible.